ADIYAMAN / MERKEZ - Şerefli Ortaokulu

May

Geçtiğimiz hafta sonu Batman/Hasankeyf'ten misafirlerimiz vardı.Saklı İlk ve Ortaokulu öğretmenleri okulumuzu ziyaret edip öğrencilerimize unutulmaz mutlu anlar yaşatıp sürpriz hediyeler verdiler.Bu anlamlı ziyaret ve örnek davranışlarından dolayı Saklı Köyü İlk ve Ortaokulu Müdürü ve öğretmenlerine can-ı gönülden teşekkür ediyoruz.

May

Depremden sonra okulların açılışının ilk haftası olması dolayısıyla çocukların deprem stresi ve psikolojisini bir nebze de olsa üzerlerinde atmaları,moral ve motivasyonlarının yükselmesi için oyun ve sosyal etkinliklere ağırlık vermeye çalıştık.Bu çerçevede Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfınca  okulumuzda 23 Nisan Çocuk Şenlikleri adında bir program düzenlendi.Öğrencilerimiz gönüllerince eğlenip keyifli dakikalar geçirdiler.Programda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz Müdür Yardımcısı Kenan KILINÇ'ın tayini Gazi Ortaokuluna çıkmış olup 22.01.2021 tarihinde okulumuzdaki görevinden ayrılmıştır. Okuldaki özverili çalışmaları ve öğrencilere sağlamış olduğu katkılar nedeniyle kendisine teşekkür eder bundan sonraki mesleki hayatında başarılar dileriz.